Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Wortel en koriander soep

  • Recept maakt: 2 porties
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten
  • KOOKTIJD: Bereidingstijd: 20 minuten / Speciale benodigdheden: Een staafmixer
Stap 1

Verhit de olie in een pot op een middelhoog vuur.

Stap 2

Voeg de ui, de knoflook en de zoete aardappel toe en kook 5 minuten, tot de groenten zacht zijn.

Stap 3

Voeg de koriander toe en kook nog een minuut.

Stap 4

Voeg de wortelen, de groentebouillon en de ProZero® toe en breng aan de kook.

Stap 5

Zet het vuur lager en laat 20 minuten sudderen tot de wortelen en aardappelen zacht zijn.

Stap 6

Mix met een staafmixer tot een gladde massa.

Serveertip

Serveer met een eiwitarme baguette.

ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e).

Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

  • 2 eetlepels olie
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook
  • 100g zoete aardappel, geschild en in stukjes gesneden
  • Een bosje verse koriander
  • 250g wortel, geschild en in stukjes gesneden
  • 400ml groentebouillon
  • 100ml ProZero®