Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Over Ons

Al meer dan 20 jaar ontwikkelt Vitaflo aminozuurpreparaten en eiwitarme voeding voor patiënten met fenylketonurie (PKU). Wij werken samen met artsen, diëtisten, patiënten en hun families om producten te ontwikkelen die de meest recente, wetenschappelijke inzichten combineren met de noden van een moderne levensstijl. Zo kunnen we steeds de meest aangename producten aanbieden.

Ons aanbod aminozuurpreparaten voor PKU bestaat uit: PKU gelPKU squeezie®PKU express®PKU cooler®PKU air® en PKU sphere. Daarnaast bieden wij ook Vitaflo Choices aan, een assortiment aan eiwitarme voeding, bestaande uit: ProZero®Vitabiwi® en Mini Crackers. Deze kunnen keuze en flexibiliteit bieden in je PKU-dieet. Volg de “PKU-reis” op onze website met de pijltjes en ontdek welke producten voor welke leeftijdscategorie geschikt zijn.

Wij zijn ons ervan bewust dat we in een snel veranderende wereld leven. Daarom streven wij ernaar om ons zo snel mogelijk aan te passen aan je behoeften door steeds nieuwe producten te ontwikkelen die meer keuze en ondersteuning bieden bij het volgen van je eiwitarm dieet.

Wij horen graag van je! Heb je vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons gedag te zeggen bij onze stand op een PKU-evenement in jouw regio, volg onze pagina’s op FacebookInstagram en YouTube of neem contact met ons op. Tot binnenkort!