Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Hete en zure aubergine

Stap 1

Verhit de olie in een grote pan op een middelhoog vuur.

Stap 2

Stoof de ui, de aubergine en de paksoi in de pan gedurende 10 minuten, tot de groenten gaar zijn.

Stap 3

Voeg de chili toe aan de pan en bak nog een minuut.

Stap 4

Meng in een andere kom de suiker, de rode wijnazijn, de sojasaus en het maïszetmeel.

Stap 5

Voeg dit mengsel toe aan de pan en roer alles goed om.

Stap 6

Laat nog 2 minuten bakken en serveer.

Serveertip

Serveer met eiwitarme rijst.

Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

  • 1 eetlepel olie
  • ½ rode ui, gepeld en in schijfjes gesneden
  • 1 aubergine, in stukjes gesneden
  • 1 paksoi, fijngehakt
  • 1 rode peper, zonder zaadjes en in dunne plakjes gesneden
  • 2 eetlepels basterdsuiker
  • 4 eetlepels rode wijnazijn
  • 1 eetlepel sojasaus toegestaan
  • 3 theelepels maïszetmeel