Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Watermeloen salade met Griekse ‘kaas’

  • Recept maakt: 4 porties
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten
Stap 1

Snijd het vruchtvlees van de watermeloen in plakken van 1,5 cm dik. Snijd vervolgens elke plak in driehoekjes.

Stap 2

Snijd de Violife Greek in blokjes.

Stap 3

Snipper de rode ui.

Stap 4

Verwijder de steeltjes van de basilicum. Snipper de grotere blaadjes basilicum fijn en laat de kleinere blaadjes intact.

Stap 5

Meng deze ingrediënten in een slakom.

Stap 6

Presenteer op een bord en besprenkel met de olijfolie, het zout en de peper. Serveer koel

Tip van de chef: voeg voor extra frisheid een beetje verse munt toe.

Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.

  • 600g watermeloen, vruchtvlees zonder schil
  • 200g Violife Greek
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Snufje zout
  • Snufje peper
  • 60g rode ui
  • 2g basilicum