Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Trio wortelgroentesoep

  • Recept maakt: Recept voor: 4 porties
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten
  • KOOKTIJD: 35 minuten / Speciale benodigdheden: Een staafmixer
Stap 1

Verhit de olijfolie in een grote pan op een middelhoog vuur.

Stap 2

Voeg de groenten toe en bak 10 minuten tot de groenten gaar zijn.

Stap 3

Voeg de groentebouillon toe en breng de soep aan de kook.

Stap 4

Laat 20 minuten sudderen. Roer regelmatig in de soep.

Stap 5

Mix de soep met behulp van een staafmixer.

Stap 6

Kruid bij met peper en zout.

Serveertip

Serveer met onze rozemarijnbaguettes met zeezout en gemalen zwarte peper.

Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

  • 1 eetlepel olijfolie
  • ½ teen knoflook, geplet
  • 1 grote pastinaak, geschild en in blokjes gesneden
  • 1 grote wortel, geschild en in blokjes gesneden
  • ½ zoete aardappel, in blokjes gesneden
  • 1 groentebouillonblokje, opgelost in 500ml kokend water
  • Zout en peper naar smaak