Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Traag gegaard Toscaans stoofpotje

  • Recept maakt: 4 porties
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 15 minuten
  • KOOKTIJD: 6 uur
Stap 1

Plaats alle ingrediënten behalve de cheddar ‘kaas’ in de slowcooker en roer alles goed om.

stap 2

Laat 6 uur koken op de medium stand en 8 uur op de lage stand.

Stap 3

Verwijder het laurierblad voor je het gerecht opdient en werk het af met de cheddar ‘kaas’.

Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

  • 100g eiwitarme pasta (kook volgens de instructies op de verpakking)
  • 150g ui, gepeld en fijngesnipperd
  • 100g butternut pompoen, gepeld, ontpit en in blokjes gesneden
  • 100g wortelen, geschild en in blokjes gesneden
  • 100g zoete aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
  • 50g champignons, in blokjes gesneden
  • 1 rode paprika, ontpit en in blokjes gesneden
  • 50g prei, gesneden
  • 400g tomaten uit blik
  • 500ml groentebouillon
  • 2 theelepels tomatenpuree
  • 3 teentjes knoflook, geplet
  • 10g verse basilicum
  • 2 eetlepels gedroogde kruidenmix
  • 1 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1 laurierblad
  • ½ theelepel zeezout
  • 50g ‘Violife cheddar’, geraspt