Maak een guacamole door het vruchtvlees van de avocado, het citroensap en de tabasco te mengen.
Voeg de gehakte koriander toe en kruid bij met peper en zout. De guacamole moet goed op smaak zijn. Bewaar apart.
Snijd de tomaten horizontaal doormidden en schep het vruchtvlees eruit.
Snijd de ui, de komkommer en de champignons in dunne schijfjes.
Neem het onderste deel van de tomaat en vul met guacamole.
Leg daarop een plakje ‘Violife’, schijfjes komkommer, een blad bindsla en schijfjes champignon.
Vul de bovenkant van de tomaat op dezelfde manier als de onderkant en leg op elkaar. Doorprik met een spies.
Dep met een borsteltje wat olie en zeste van citroen op de bovenkant van de tomaat voor extra glans.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.