Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Romige pasta met champignons

  • Recept maakt: 2 porties
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 15 minuten
  • KOOKTIJD: 20 minuten
stap 1

Kook de eiwitarme pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

stap 2

Smelt de boter in een pan op een middelhoog vuur.

stap 3

Voeg de ui, de champignons, de knoflook en de oregano toe.

stap 4

Kook gedurende tien minuten, tot de groenten gaar zijn.

stap 5

Voeg het eiwitarm meel toe en meng goed.

stap 6

Voeg de ProZero®, 10ml per keer, al roerend toe.

stap 7

Kruid bij met peper en zout.

stap 8

Voeg de ‘Violife creamy ’en ‘Violife mozzarella’ toe en roer gedurende vijf minuten, tot ze gesmolten zijn.

stap 9

Voeg de gekookte eiwitarme pasta toe aan de pan en roer goed om.

ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

  • 200g eiwitarme pasta
  • 45g boter
  • 1 ui, gesnipperd
  • 300g champignons, in schijfjes gesneden
  • 1 teen knoflook, geplet
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 30g eiwitarm meel
  • 100ml ProZero®
  • ½ theelepel zout
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 50g ‘Violife creamy original’
  • 100g ‘Violife mozzarella for pizza’, geraspt