Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Rode bietensoep

  • Recept maakt: 2 personen
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten
  • KOOKTIJD: 20 minuten / Speciale benodigdheden: Een staafmixer
Stap 1

Voeg alle ingrediënten behalve de Violife en de peper samen in een pot.

Stap 2

Dek af en laat 20 minuten sudderen op een laag vuur, tot alle groenten gaar zijn.

Stap 3

Mix de soep tot een gladde massa.

Stap 4

Kruid bij.

Stap 5

Roer de Violife creamy door de soep.

Serveertip

Serveer met croutons van eiwitarm brood.

Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

  • 300g gekookte rode biet, in schijfjes gesneden
  • 1 kleine rode ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, geplet
  • 2 theelepels olijfolie
  • 1 kleine wortel, geschild en fijngesneden
  • 1 kleine appel, in stukjes gesneden
  • ½ toegelaten ​​bouillonblokje
  • 300ml water, koud
  • Peper
  • 50g Violife creamy