Verwarm de oven voor op 200°C.
Giet de ProZero, het warme water, de gedroogde gist en het psyllium husk poeder in een kom en roer tot een gladde massa.
Laat het mengsel ongeveer 10 minuten rusten.
Voeg het eiwitarm meel, de olijfolie, het zout en de kruidenmix toe aan het mengsel en meng met de hand tot een deeg ontstaat. Kneed goed door gedurende 2 minuten.
Laat het deeg 30 minuten rijzen op een warme plaats.
Bestuif je handen met eiwitarm meel en verdeel het deeg in 2 delen. Leg elk deel in een ingevette bakvorm en druk het deeg goed aan tot de randen van de bakvorm.
Beleg elke pizza met de helft van de pastasaus, champignons, paprika, rode ui en eiwitarme kaas.
Bak gedurende 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Beleg met andere toegestane groenten voor meer variatie.
Bak het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat voor een meer rustieke pizza.
1 portie (1 pizza) bevat: 1335 kcal - 5,25 g eiwitten - 181 mg Phe ProZero is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Dit recept werd getest met de producten van de vermelde merken, er bestaan uiteraard gelijkaardige producten van andere merken. Wij raden je aan om steeds het productetiket te raadplegen en het gebruik ervan met je diëtist(e) te bespreken.