Smelt 2 reepjes Vitabiwi au bain-marie.
Lepel de gesmolten Vitabiwi in enkele (paas)vormpjes en laat rusten in de koelkast tot ze zijn uitgehard.
Smelt de overgbleven reepjes Vitabiwi au bain-marie.
Lepel de helft van het mengsel op een met bakpapier beklede (bak)plaat. Smeer met behulp van de achterkant van een lepel uit tot een ronde schijf (+/- 15 cm diameter). Herhaal dit met de andere helft van het mengsel.
Versier met de Vitabiwi (paas)figuurtjes en andere toegelaten decoraties.
Laat in de koelkast uitharden.
Vitabiwi is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg steeds het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.