Verwarm de oven tot 200°C.
Giet de ProZero, de gedroogde gist en het psyllium husk poeder in een kom en roer tot een gladde massa. Laat het mengsel ongeveer 10 minuten rusten.
Voeg het eiwitarm meel en de suiker toe aan het mengsel en meng met de hand tot een deeg ontstaat. Kneed goed door gedurende 2 minuten.
Laat het deeg 30 minuten rijzen op een warme plaats.
Rol het deeg uit tot een cirkel van 30 cm diameter.
Prik gaatjes in het deeg met behulp van een vork en smeer in met een laagje olie.
Bak gedurende 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Smelt terwijl de Vitabiwi au bain-marie en voeg al roerend de olie toe. Laat 10 minuten afkoelen in de koelkast tot je een smeerbare pasta verkrijgt.
Verwijder de pizzabodem uit de oven en laat afkoelen.
Smeer de Vitabiwi pasta uit over de pizzabodem. Beleg met de geraspte chocolade en toegelaten snoepjes.
Vitabiwi en ProZero zijn voedingen voor medisch gebruik en dienen enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg steeds het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.