Verwarm de oven tot 190°C.
Meng het eiwitarm meel, het maïszetmeel, het bakpoeder, de ProZero, de kristalsuiker en de boter tot een glad beslag.
Smelt de Vitabiwi au bain marie. Spatel de gesmolten Vitabiwi door het beslag.
Verdeel het beslag in een rechthoekige bakvorm bekleed met bakpapier. Bak gedurende 35 minuten.
Ontvorm de brownie en laat afkoelen.
Snijd de brownie doormidden voor 2 grote brownies of in 4 voor kleinere brownies.
Meng de groene kleurstof door de topping. Spatel in een spuitzak.
Spuit toefjes topping op de afgekoelde brownie.
Versier met jelly beans of andere toegelaten snoepjes.
Vitabiwi en ProZero zijn voedingen voor medisch gebruik en dienen enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg steeds het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.