Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Mouhalabieh met framboos

  • Recept maakt: 4 dessertglazen
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 5 minuten
  • KOOKTIJD: Rusttijd: 4 uur / Bereidingstijd: 25 minuten / Speciale benodigdheden: Dessertglazen
Stap 1

Giet de ProZero®, poedersuiker en het maïszetmeel in een pan.

 

Stap 2

Klop continu op een middelhoog vuur gedurende 20 tot 25 minuten.

Stap 3

Stop zodra het mengsel kookt.

Stap 4

Voeg van het vuur de oranjebloesem toe.

Stap 5

Klop opnieuw.

Stap 6

Giet in de dessertglazen.

Stap 7

Plaats vier uur in de koelkast.

Stap 8

Haal de frambozen uit de diepvriezer.

Stap 9

Breek ze fijn in een kom met een stamper.

Stap 10

Bestrooi de dessertglazen met de framboosscherven.

Tip van de chef

Wissel af met de toegelaten rode vruchten.

ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

  • 500ml ProZero®
  • 40g poedersuiker
  • 25g maïszetmeel
  • 1 eetlepel oranjebloesem
  • 20g bevroren frambozen