Smelt de Vitabiwi® au bain-marie op een laag vuur.
Mix de mango tot een puree.
Meng de ‘Violife creamy’, het citroensap, de honing en de mangopuree en schep de vulling in een spuitzak.
Giet de gesmolten Vitabiwi® in een dikke laag in de vorm.
Kantel de vorm en laat de overloop van gesmolten Vitabiwi® met hulp van een spatel terug in de kom lopen.
Koel gedurende 10 minuten.
Spuit de vulling in de uitstulpingen van de vorm, laat 2mm ruimte vrij om een volgende laag Vitabiwi® hierover te gieten.
Zet 10 minuten in de diepvries.
Haal de vorm uit de diepvries en giet de laatste laag Vitabiwi®.
Kantel de vorm en verwijder de overtollige Vitabiwi® met de spatel.
Laat 10 minuten opstijven in de koelkast.
Haal uit de vorm en geniet.
Met pralinevormen kun je heerlijke chocoladebonbons maken.
Als de eerste laag te dun is, herhaal dan stap 4 tot en met 6.
Vitabiwi® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.