Verwarm de oven voor tot 180°C.
Klop de boter met de bruine basterdsuiker en kristalsuiker op tot een romig mengsel.
Voeg de koekkruiden, het kaneelpoeder en de nootmuskaat toe en meng goed.
Voeg de sukade, de gedroogde cranberries, de rozijnen, de gekonfijte kersen en het eiwitarm meel toe en meng goed.
Meng in een andere kom, de golden syrup met de ProZero en de eivervanger. Meng dit vloeibare mengsel goed door het andere mengsel.
Giet het beslag in de bakvorm en bak gedurende 45 minuten in de voorverwarmde oven of totdat de cake goudbruin is.
Haal uit de oven en laat afkoelen.
Versier de cake met je favoriete toegelaten suikerdecoraties in kerstthema.
ProZero is voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht. Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.