Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Italiaanse pastaschotel

  • Recept maakt: 4 porties
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 15 minuten
  • KOOKTIJD: 40 minuten
Stap 1

Verwarm de olie in een bakpan op een middelhoog vuur.

Stap 2

Voeg er de paprika, de courgette, de champignons, de ui, de knoflook en de Italiaanse kruidenmix aan toe en laat 10 minuten bakken, of tot ze gaar zijn.

Stap 3

Giet de passata erbij en laat 5 minuten sudderen.

Stap 4

Schep de gekookte pasta bij de saus en meng goed door elkaar.

stap 5

Giet alles over in de ovenschotel en bestrooi met de geraspte Violife.

stap 6

Laat 25 minuten bakken in de oven.

​​​​​​​Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 1 rode paprika, gesneden
  • 1 courgette, gesneden
  • 100g champignons, in vier gesneden
  • 1 rode ui, fijngesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geplet
  • 2 theelepels Italiaanse kruidenmix
  • 500g passata
  • Zout en peper naar smaak
  • 200g eiwitarme pasta, gekookt volgens de instructies op de verpakking
  • 100g ‘Violife mozzarella flavour’, geraspt