Schil de zoete aardappelen en snijd ze in blokjes.
Kook ze gaar in een pan met gezouten water en een snuifje komijn.
Giet af, maar laat wat water over om de puree te maken.
Mix tot een puree, kruid bij en bewaar aan de kant.
Hak de ui fijn. Spoel het Jackfruit af en hak het fijn. Bewaar aan de kant.
Schil de wortelen en snijd ze in gelijke blokjes.
Bak in een geoliede, hete pan de rode ui met de Colombo kruiden.
Voeg de wortels en het jackfruit toe. Laat vijf minuten stoven en blus af met de bouillon.
Laat op laag vuur vijf tot tien minuten sudderen, tot de bouillon is opgenomen en de wortels nog licht knapperig zijn. Kruid bij.
Verwarm uw oven voor op 200°C in de grillmodus.
Kook de ProZero® in een pan en smelt hierin 100g ‘Violife’. Roer goed om tot een dikke saus.
Schep in een ovenschaal het wortel- en jackfruitmengsel op de bodem. Bedek met een mooie laag puree.
Giet de ‘Violife’ saus erover en gratineer met de resterende 30 g geraspte kaas.
Bak twaalf tot vijftien minuten in de oven op de grillstand.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.