Smelt de Vitabiwi® in een bain-marie op een matig vuur en laat op een laag vuur staan tot deze gesmolten is.
Schil de appel en peer. Snijd in grote blokjes. Van elke vrucht heb je minstens 4 grote blokjes nodig.
Gebruik de helft van de citroen om de blokjes appel en peer in te smeren om te voorkomen dat ze zwart worden.
Neem een satéprikker en prik er een appelblokje, een druivenblokje, een perenblokje en nog een druivenblokje aan. Leg ze op absorberend papier om het sap eruit te laten lopen.
Herhaal stap 4 met de andere 3 spiesen.
Doop elke spies in de Vitabiwi® en zorg dat ze goed bedekt zijn. Je kunt hiervoor een eetlepel gebruiken. Serveer direct.
Tip van de chef: Je kunt het fruit variëren afhankelijk van het seizoen en wat je in huis hebt.
Gooi restjes appels en peren niet weg: je kunt er zelfgemaakte compotes van maken!
Dit recept is speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Vraag altijd aan je diëtist of dit recept geschikt is voor jou.