Snijd de broccoli in roosjes en kook ze gaar in gezouten water.
Giet het water af en spoel af onder koud water.
Bewaar aan de kant.
Kook de eiwitarme rijst volgens de instructies op de verpakking met de kardemompeulen in gezouten water.
Giet het water af en spoel de rijst af onder koud water.
Voeg een scheutje olijfolie toe om te voorkomen dat de korrels aan elkaar gaan plakken.
Bewaar aan de kant.
Snijd de komkommer in kleine blokjes en de radijs in dunne plakjes.
Snijd met behulp van de mandoline de courgette in de lengte in reepjes en marineer ze in olijfolie, citroensap en zout.
Hak de koriander en de munt fijn.
Meng alle ingrediënten in een kom en breng op smaak met olijfolie, citroensap, peper en zout.
Maak op een bord een cirkel met de reepjes gemarineerde courgette met daarin de rijstsalade voor een mooi restauranteffect!
Varieer met de kruiding.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.