Meng het meel, de suiker en het zout.
Giet de droge gist erbij.
Voeg geleidelijk en al roerend de ProZero® toe.
Laat rijzen op kamertemperatuur.
Ontgas het deeg.
Verdeel het in twee gelijke stukken.
Vorm 2 ballen en laat opnieuw 30 minuten rijzen.
Verwarm de oven voor op 220°C.
Bak het deeg gedurende 15 minuten.
Was en schil je groenten.
Snijd de champignons in vieren en de flespompoen in blokjes. Snipper de ui, de knoflook en de bieslook.
Bak de ui en de knoflook aan met wat olijfolie.
Voeg de stukjes flespompoen, de champignons en de rijstroom toe.
Bak tot de groenten gaar zijn.
Mix de groenten tot een zeer fijne puree.
Voeg het zetmeel toe.
Mix opnieuw en breng op smaak.
Verdeel de bereiding in twee en vorm twee ronde steaks.
Bak de steaks in wat olijfolie.
Leg een plakje ‘Violife’ op de steaks.
Snijd het brood doormidden.
Smeer de mayonaise aan de twee binnenkanten.
Bestrooi met wat bieslook.
Leg een slablad en een plakje tomaat op het onderste brood.
Leg daarop de steak en bedek met het andere deel van het brood.
Eet de burger wanner die nog lekker warm is
Varieer met de aroma's van het brood door specerijen of droge kruiden aan de bloem toe te voegen.