Kneed het eiwitarm meel, de boter, het bakpoeder en de kristalsuiker in een kom tot een zanddeeg.
Verwarm het wafelijzer volgens de fabrieksinstructies.
Meng water en ProZero in een tweede kom. Giet dit bij het zanddeeg-mengsel.
Voeg de bosbessen toe en meng goed.
Giet het deeg in het wafelijzer.
Bak gedurende 6 à 7 minuten tot de wafels goudbruin zijn.
Serveer met esdoornsiroop of gesmolten vitabiwi en toegelaten vruchten voor een zoete twist.
Vet het wafelijzer in met een laagje boter om te voorkomen dat je wafel kleeft.
ProZero is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.
Een stevig ontbijt of een gezellige brunch slaan wij nooit af. Een eiwitarme wafel mag hieraan niet ontbreken. Ons recept voor eiwitarme wafels met bosbessen is super eenvoudig en geweldig lekker. Bakken maar!
Volg Vitafriends ook op Facebook, Instagram en YouTube en blijf steeds op de hoogte van nieuwe recepten en handige tips!