Rooster de sneetjes eiwitarm sandwichbrood.
Snijd de korsten van het brood om alleen het zachte gedeelte te behouden.
Snijd de komkommer en tomaten in halve plakjes.
Meng de mosterd en de Violife Creamy.
Kruid bij.
Verdeel het mengsel over elke sandwich.
Beleg de broodjes met de sla.
Leg een plakje Violife Cheddar op de sla.
Bedek met komkommer en tomaat.
Sluit de sandwich met een sneetje toast.
Prik 2 tandenstokers in 2 tegenovergestelde hoeken.
Snijd de club sandwich diagonaal door.
Op een bord of een degustatieplankje.
Je kunt de club sandwich serveren met zoete aardappelfrietjes.
Als je het sandwichbrood niet roostert en in reepjes snijdt, krijg je heerlijke sandwich reepjes. Ideaal voor bij het aperitief.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.