Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Eiwitarme sandwich

  • Recept maakt: 4 porties
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 20 minuten
  • KOOKTIJD: 10 minuten / Speciale benodigdheden: Een broodrooster
Stap 1

Rooster de sneetjes eiwitarm sandwichbrood.

Stap 2

Snijd de korsten van het brood om alleen het zachte gedeelte te behouden.

Stap 3

Snijd de komkommer en tomaten in halve plakjes.

Stap 4

Meng de mosterd en de Violife Creamy.

Stap 5

Kruid bij.

Stap 6

Verdeel het mengsel over elke sandwich.

Stap 7

Beleg de broodjes met de sla.

Stap 8

Leg een plakje Violife Cheddar op de sla.

Stap 9

Bedek met komkommer en tomaat.

Stap 10

Sluit de sandwich met een sneetje toast.

Stap 11

Prik 2 tandenstokers in 2 tegenovergestelde hoeken.

Stap 12

Snijd de club sandwich diagonaal door.

Serveertip

Op een bord of een degustatieplankje.

Je kunt de club sandwich serveren met zoete aardappelfrietjes.

Tip van de chef

Als je het sandwichbrood niet roostert en in reepjes snijdt, krijg je heerlijke sandwich reepjes. Ideaal voor bij het aperitief.

Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

  • 8 sneetjes zacht eiwitarm sandwichbrood
  • 4 plakjes tomaat
  • 60g komkommer
  • 10g mosterd
  • 60g Violife creamy
  • Zout & peper
  • 20g sla
  • 4 plakjes Violife Cheddar