Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Eiwitarme currysaus

  • VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten
  • KOOKTIJD: 10 minuten
stap 1

Meng in een pan de ProZero®, de boter en het maïszetmeel op een laag vuur.

stap 2

Blijf roeren met een garde tot het mengsel een paar seconden suddert en de saus is ingedikt.

stap 3

Voeg het groentebouillonblokje en de kerriepoeder toe.

stap 4

Laat ongeveer 30 seconden sudderen

stap 5

Blijf roeren, de saus is klaar wanneer het kerriepoeder volledig is opgelost.

ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

  • 250ml ProZero®
  • 25g boter
  • 15g maïszetmeel
  • ½ toegelaten groentebouillonblokje
  • 2-3 theelepels kerriepoeder