Was en schil alle groenten.
Snipper de ui.
Snijd de groenten in verschillende vormen.
Verhit een wokpan en besprenkel met olijfolie en een beetje zout.
Bak eerst de ui, dan de groenten.
Giet de bouillon erbij en dek de pan af.
Bewaar warm zodra de groenten gaar zijn.
Kook de eiwitarme couscous volgens de instructies.
Roer de eerste drie minuten constant.
Giet het water af.
Schep de couscous in een kommetje.
Roer de boter onder de couscous met een vork.
Giet de groenten en het kookvocht op een apart bord.
Kruid bij en laat het smaken.
Presenteer de groenten en het kookvocht op een mooi bord en de eiwitarme couscous in een kommetje als bijgerecht.
Kruid bij met de toegestane kruiden die jij het lekkerst vindt.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.