Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Crumble van mango en passievrucht

  • Recept maakt: 3 personen
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten
  • KOOKTIJD: 20 minuten / Speciale benodigdheden: 3 porseleinen potjes
Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 2

Verdeel het passievruchtenvlees en de mango over de potjes.

Stap 3

Meng in een aparte kom het eiwitarm meel , de boter en de suiker met je vingertoppen tot een broodkruimelachtige

Stap 4

Schep het mengsel op het fruit.

Stap 5

Bak in de oven gedurende 20 minuten, tot goudbruin.

Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

  • 150g mango uit blik
  • 2 Passievruchten, gehalveerd en het vruchtvlees eruit geschept
  • 70g eiwitarm meel
  • 30g boter
  • 30g bruine suiker