Verwarm de oven voor op 180 ° C.
Snijd de courgette in dunne plakjes.
Meng de mosterd, de ‘Violife creamy’ en de Provençaalse kruiden.
Spreid het bladerdeeg uit op bakpapier.
Snijd daaruit een cirkel van 20cm diameter.
Verdeel de mosterdbereiding over het deeg.
Laat een halve centimeter vrij aan de randen.
Schik de courgetteplakjes op het deeg in een rozet.
Plaats om te eindigen een half plakje in het midden van de taart.
Druppel wat olijfolie over de courgetteplakjes.
Bestrooi met wat Provençaalse kruiden.
Bak 30-35 minuten in de oven.
Je kunt de taartjes warm, lauw of zelfs koud eten!
Je kunt variëren met de kruiden of een beetje pikant toevoegen.
Je kunt de taartjes afwerken met een paar dunne plakjes champignon (15-20g voor 4).
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.