Wrijf het eiwitarm meel en de margarine samen in een mengkom tot het op grof broodkruim lijkt.
Los de suiker op in het water en meng met het mengsel tot een deeg.
Laat 10 minuten rusten.
Kneed het deeg op een met eiwitarm meel bestoven werkoppervlak tot het glad is.
Rol het deeg, tussen twee stukken vetvrij papier, met een deegrol uit tot een cirkel van 28 cm.
Plaats het deeg in een met bakpapier beklede taartvorm en druk de randen aan.
Laat 5 minuten staan en snijd dan het overtollige deeg van de zijkanten.
Verwarm de oven voor op 190°C.
Bedek de bodem met bakparels of ongekookte rijst en bak 20 minuten, tot goudbruin.
Haal de bakvorm uit de oven en laat afkoelen.
Kook de Vitabiwi®, de boter, de marshmallows en het water in een kleine steelpan op een laag vuur.
Roer goed tot het mengsel een gladde textuur heeft.
Haal van het vuur en laat afkoelen.
Voeg het vanille-extract toe aan de ‘slagroom’ en klop tot een stevig geheel.
Spatel het Vitabiwi®-mengsel door de ‘slagroom' tot alles goed gemengd is.
Zet in de koelkast tot je taartbodem helemaal afgekoeld is.
Mix de frambozen en de poedersuiker in een blender tot een gladde massa. Voeg eventueel een theelepel water toe.
Giet de coulis uit over de bodem van de taartvorm, zodra het deeg voldoende is afgekoeld.
Spatel het Vitabiwi® mengsel op de coulis en strijk glad tot de ‘mousse’ perfect plat is.
Zet in de koelkast en laat 2 uur opstijven.
ProZero® en Vitabiwi® zijn voeding voor medisch gebruik en dienen enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.