Verwarm de oven voor op 180°C
Smelt de Vitabiwi, boter en ProZero chocolade.
Laat afkoelen.
Doe de eiwitarme bloem, het bakpoeder, het vanille-extract, de appelmoes en de honing in een kom.
Giet het Vitabiwi-mengsel in de kom en klop zachtjes tot een gladde massa.
Giet in een met olie ingesmeerde bakvorm.
Plaats 15 minuten in de oven.
Laat afkoelen en haal uit de vorm.
Smelt de 100g Vitabiwi au bain-marie.
Spreid een dunne laag gesmolten Vitabiwi uit op bakpapier.
Laat 15 minuten afkoelen.
Breng in een steelpan de ProZero Chocolade met een garde aan de kook.
Haal het ProZero mengsel van het vuur en voeg de Vitabiwi toe en meng goed tot een homogeen mengsel.
Laat afkoelen.
Klop de veganistische room op en spatel voorzichtig door het Vitabiwi-mengsel.
Beleg de taart met een deel van de krokante Vitabiwi.
Bedek met Vitabiwi-mousse en verdeel gelijkmatig over de bovenkant en de zijkanten zodat de taart volledig bedekt is.
Breek de rest van de krokante Vitabiwi in kleine stukjes en bedek hiermee de randen van de taart.
Bewaar op een koele plaats gedurende 30 minuten alvorens op te eten.
Serveertip: Serveer op een bord of maak individuele taartjes.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.