Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

'Chocolade' hartjes

  • Recept maakt: 24 chocolade hartjes
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 15 minuten
  • KOOKTIJD: 5 minuten
Stap 1

Smelt 6 van de 7 repen Vitabiwi au bain-marie.

Stap 2

Lepel de Vitabiwi in hartvormige, siliconen vormpjes tot ze voor de helft gevuld zijn.

Stap 3

Laat ongeveer 10 minuten rusten in de koelkast tot de chocolaatjes zijn uitgehard.

Stap 4

Smelt terwijl de Sainsbury's free from white chocolate (of andere eiwitarme chocolade) au bain-marie.

Stap 5

Haal de vormpjes uit de koelkast en lepel hierop nu de gesmolten Sainsbury chocolade.

Stap 6

Laat ongeveer 10 minuten rusten in de koelkast tot de chocolaatjes zijn uitgehard.

stap 7

Verwijder de chocolade uit de vormpjes.

Stap 8

Versier je chocolade hartjes door ze eerst te dippen in een gesmolten reep Vitabiwi en vervolgens in wat gevriesdroogde frambozen.

Vitabiwi is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e).

Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.

Dit recept werd getest met de producten van de vermelde merken, er bestaan uiteraard gelijkaardige producten van andere merken.

Wij raden je aan om steeds het productetiket te raadplegen en het gebruik ervan met je diëtist(e) te bespreken.

  • 7 repen Vitabiwi® (7 x 25 g)
  • 130 g Sainsbury’s free from white chocolate*
  • 10 g gevriesdroogde frambozen