Meng de ProZero chocoladesmaak en het maïszetmeel in de steelpan. Breek 25g Vitabiwi in stukjes en voeg toe aan de pan.
Roer continu door met een garde gedurende 15 tot 20 minuten op een middelhoog vuur, en stop wanneer het mengsel begint te koken.
Giet in de glaasjes.
Laat 4 uur opstijven in de koelkast.
Rasp de resterende Vitabiwi en verdeel gelijkmatig over de glaasjes.
Tip van de chef: Als je dieet het toelaat, kun je de chocoladesmaak versterken met 3g ongezoet cacaopoeder.
ProZeroTM chocoladesmaak is voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aangeboren eiwitstofwisselingsziekten en nieraandoeningen, geschikt vanaf 3 jaar. Enkel te gebruiken onder medisch toezicht. Niet geschikt als enige voedingsbron. Niet geschikt voor parenteraal gebruik. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.
VitabiwiTM is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aangeboren aandoeningen van het eiwitmetabolisme en nierziekten, geschikt vanaf 3 jaar. Enkel te gebruiken onder medisch toezicht. Niet geschikt als enige voedingsbron. Niet geschikt voor parenteraal gebruik. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.