Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

‘Chocolade’ crèmedessert

  • Recept maakt: 4 glaasjes
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 25 minuten
  • KOOKTIJD: Rusttijd: 4 uur
Stap 1

Meng de ProZero chocoladesmaak en het maïszetmeel in de steelpan. Breek 25g Vitabiwi in stukjes en voeg toe aan de pan.

Stap 2

Roer continu door met een garde gedurende 15 tot 20 minuten op een middelhoog vuur, en stop wanneer het mengsel begint te koken.

Stap 3

Giet in de glaasjes.

Stap 4

Laat 4 uur opstijven in de koelkast.

Stap 5

Rasp de resterende Vitabiwi en verdeel gelijkmatig over de glaasjes. 

Tip van de chef: Als je dieet het toelaat, kun je de chocoladesmaak versterken met 3g ongezoet cacaopoeder.

ProZeroTM chocoladesmaak is voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aangeboren eiwitstofwisselingsziekten en nieraandoeningen, geschikt vanaf 3 jaar. Enkel te gebruiken onder medisch toezicht. Niet geschikt als enige voedingsbron. Niet geschikt voor parenteraal gebruik. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

VitabiwiTM is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aangeboren aandoeningen van het eiwitmetabolisme en nierziekten, geschikt vanaf 3 jaar. Enkel te gebruiken onder medisch toezicht. Niet geschikt als enige voedingsbron. Niet geschikt voor parenteraal gebruik. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

  • 500ml ProZero chocoladesmaak
  • 25g maïszetmeel
  • 25g Vitabiwi
  • 25g Vitabiwi (voor de afwerking)