Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Chinese jackfruit curry

  • Recept maakt: 2 porties
  • KOOKTIJD: 25 minuten
Stap 1

Verwarm een pan op een middelhoog vuur.

Stap 2

Bak alle ingrediënten behalve de currysaus gedurende 10 minuten, tot de groenten zacht zijn.

Stap 3

Roer de currysaus erdoor en laat nog 10 minuten koken.

Serveertip

Serveer met eiwitarme rijst.

Tip van de chef

Hou je van pikant? Voeg dan wat chilipoeder toe.

Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

  • 2 eetlepels sesamolie
  • 1 rode ui, gepeld en in blokjes gesneden
  • 50g flespompoen, geschild en in blokjes gesneden
  • 4 champignons, in vieren gesneden
  • ½ rode paprika, zonder zaadjes en in blokjes gesneden
  • ½ courgette, in blokjes gesneden
  • 3 teentjes knoflook, geplet
  • 140g jackfruit, geraspt
  • 200g eiwitarme currysaus