Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht)
Blacheer de bloemkolen 1 minuut in kokend water. Giet af en dep droog met keukenpapier. Zet apart.
Bereid het deeg door alle ingrediënten in een kom met een garde te mengen tot een gladde massa.
Dop de bloemkoolkoppen volledig in het beslag en wentel ze vervolgens door het paneermeel. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Plaats 25 minuten in de oven.
Terwijl ze bakken: maak de saus door de BBQ-saus en olijfolie te mengen.
Laat de bloemkoolkoppen na het bakken afkoelen en bestrijk ze met de BBQ-saus.
Leg ze terug op de bakplaat en bak ze nog eens 20 minuten.
Tip van de chef: Varieer met kruiden
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.
ProZero neutraal is voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aangeboren eiwitstofwisselingsziekten en nieraandoeningen. ProZero neutraal is geschikt vanaf de leeftijd van 6 maanden. Het product dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Niet geschikt als enige voedingsbron. Niet geschikt voor parenteraal gebruik. Raadpleeg het etiket voor allergenen- en andere productinformatie.