Dompel de auberginerondjes in de olie en bak ze 2 minuten aan elke kant.
Stoof de ui, de paprika en de look totdat ze gaar zijn. Voeg de tomatenpuree toe en laat 5 minuten meebakken. Voeg de tomatenblokjes en de kaneelstok toe en laat nog 5 minuten stoven.
Voeg de aubergineschijfjes toe en laat gedurende 5 à 10 minuten verder garen. Schep over in een ovenschotel en bestrooi met de fijngehakte peterselie.
Verwarm de oven ondertussen voor op 180°C.
Leg de aardpeerplakjes in een kookpan met gezouten water en breng aan de kook. Laat vervolgens 8 à 10 minuten pruttelen totdat ze gaar zijn.
Giet de aardpeerplakjes af en schik de plakjes over het auberginemengsel.
Verwarm de ProZero met de boter in een steelpan op een laag vuur totdat de boter gesmolten is.
Meng in een klein kommetje het maïszetmeel met een scheutje ProZero tot een zacht lopend papje. Giet het in de steelpan en zet het vuur middelhoog. Roer voortdurend totdat de saus begint in te dikken (dit duurt een aantal minuten).
Kruid met peper, zout en nootmuskaat wanneer de saus mooi gebonden is. Voeg de helft van de geraspte Violife Mozzarella toe en roer totdat deze volledig gesmolten is.
Giet de saus over de aardpeerplakjes en bestrooi met de overige geraspte Violife Mozzarella.
Bak gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven of totdat de Violife kaas goudbruin is.
ProZero is voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht. Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.