- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Klop de boter, de suiker, het kaneel, het vanille-extract, de nootmuskaat en de gember op in een kom met een elektrische garde.
- Voeg het bakpoeder, het eiwitarm meel, de pastinaak en de appel toe en meng goed.
- Meng de ProZero®, de eivervanger en de ‘golden sirop’ in een aparte kom.
- Voeg beide mengsels samen en meng tot een beslag.
- Giet het beslag in een met bakpapier beklede cakevorm en bak 30 minuten in de oven, tot goudbruin.
- Haal uit de oven en laat afkoelen.
- Haal de cake uit de vorm en laat het smaken.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e).
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.