- Verhit olie in een pan op een middelhoog vuur en voeg de wortelen, de ui en de look toe.
- Bak de schijfjes flespompoen gedurende 10 minuten in de oven, tot ze zacht zijn.
- Voeg het kerriepoeder, de kurkuma en een eetlepel eiwitarm meel toe aan de pan en roer goed om.
- Voeg 100ml ProZero® toe en laat 15 minuten sudderen, tot de groenten zacht zijn.
- Mix het currymengsel en zeef tot een saus.
- Verwarm uw friteuse tot 180°C volgens de instructies van de fabrikant.
- Giet het resterende eiwitarm meel, de resterende ProZero® en het paneermeel in drie aparte kommen.
- Dompel elke pompoenschijf achtereenvolgens in het eiwitarm meel, de ProZero® en het paneermeel.
- Leg de pompoenschijfjes met een schuimspaan in de friteuse en bak ze 5-10 minuten, tot goudbruin.
- Haal de schijfjes uit de friteuse met behulp van de schuimspaan en leg ze op een stukje keukenpapier.
- Giet wat van de saus over de gefrituurde pompoenschijfjes.
- Breng op smaak met peper en zout.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e).
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.