- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Rol het bladerdeeg uit tot een vierkant van 20cm.
- Verdeel het bladerdeeg in drie rechthoeken.
- Leg ze op een met bakpapier beklede ovenschaal
- Bak gedurende vijftien minuten of tot ze goudbruin zijn.
- Laat afkoelen.
- Leg, eenmaal afgekoeld, ééntje op een bord.
- Bekleed de randen met de helft van de frambozen en vul de binnenkant met twee eetlepels ‘slagroom’.
- Leg daarop een stuk bladerdeeg en herhaal stap acht.
- Bedek met het laatste stuk bladerdeeg en bestuif met poedersuiker.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e).
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.