Voor de pasta: Meng de ProZero, het water, de olijfolie, de psyllium husk en de tomatenpuree in een kom en mix met een handmixer.
Laat 5 minuten staan zodat het mengsel kan indikken.
Meng het eiwitarm meel met het zout in een andere kom en giet het mengsel hier bij.
Kneed het geheel goed met je handen tot een stevig deeg en laat het 15 minuten rusten.
Rol met een deegrol het deeg uit op een proper, licht bepoederd oppervlak tot je een vierkant krijgt van 40 cm.
Snijd met een mes in 4 lange stroken en wrijf ze in met water tot ze licht vochtig zijn.
Voor de vulling: Gaar gedurende 5 minuten de rode ui, de champignons, de look, de kruiden en de boter in een pan op een middelhoog vuur of tot ze zacht zijn.
Schep vijf keer 1 eetlepel van het mengsel over twee van de deegstroken en laat evenveel ruimte tussen elk schepje.
Bedek nu de 2 deegstroken van zonet met de twee overgebleven stroken.
Druk de pasta rond de vulling aan en wrijf de randen mooi samen.
Snijd gelijkmatig tussen elke gevulde portie en druk met een vork de randjes van elke ravioli aan.
Bereid de saus door de olie, de ui, de look en de basilicum in een pan gedurende 5 minuten te bakken op een middelhoog vuur.
Voeg de tomaten uit blik toe en laat 5 minuten verder sudderen.
Plaats ondertussen de ravioli met een schuimspaan voorzichtig in een pan met kokend water en 3 eetlepels olie op een middelhoog vuur.
Laat elke kant gedurende 30 seconden koken.
Haal de ravioli uit het water en leg ze in de pan met de tomatensaus.
Laat nog 1 minuut zachtjes sudderen op een middelhoog vuur en zorg dat de ravioli goed bedekt is met saus.
ProZero is voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht.Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.