Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Ravioli all’arrabiata met pesto-saus

  • Recept maakt: Recept voor: 2 porties
  • KOOKTIJD: Voorbereidingstijd: 40 minuten. Bereidingstijd: 2 minuten .
  1. Voor de pasta: meng de ProZero, het water, de olijfolie en de psyllium husk in een kom en mix met een handmixer.
  2. Laat 5 minuten staan zodat het mengsel kan indikken.
  3. Meng het eiwitarm meel met het zout in een andere kom en giet het mengsel hier bij.
  4. Kneed het geheel goed met je handen tot een deeg en laat het 15 minuten rusten.
  5. Rol met een deegrol het deeg uit op een proper, licht bepoederd oppervlak tot je een vierkant krijgt van 40 cm.
  6. Snijd met een mes in 4 lange stroken en wrijf ze in met water tot ze licht vochtig zijn.
  7. Verwarm voor de vulling olie in een pan en laat de chilipepers, de kerstomaatjes, de rode paprika, de look en de tomatenpuree zacht bakken op een middelhoog vuur gedurende 5 minuten of tot de groenten gaar zijn.
  8. Schep vijf keer 1 eetlepel van het mengsel op twee deegstroken en laat evenveel ruimte tussen elk schepje.
  9. Bedek nu de 2 deegstroken van zonet met de twee overgebleven stroken.
  10. Druk het pastadeeg rond de vulling aan en wrijf de randen mooi samen.
  11. Snijd gelijkmatig tussen elke gevulde portie en druk met een vork de randjes van elke ravioli aan.
  12. Plaats de ravioli met een schuimspaan voorzichtig in een pan met kokend water en 3 eetlepels olie op een middelhoog vuur.
  13. Laat elke kant gedurende 30 seconden koken.
  14. Haal de ravioli voorzichtig uit het water met een schuimspaan en leg ze in een kom met pesto.
  15. Meng tot de pesto de ravioli bedekt en serveer.
ProZero is voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht. Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.