Smelt de margarine in een pan op een middelhoog vuur.
Voeg het eiwitarm meel toe en giet de ProZero er geleidelijk en al roerend bij, tot het mengsel de textuur heeft van een zachte aardappelpuree.
Voeg de lente-uitjes, de Violife en de lookpuree toe en meng alles goed samen.
Giet het mengsel in een kom, laat het afkoelen en plaats het daarna is de koelkast om nog 30 minuten verder af te koelen.
Neem het mengsel uit de koelkast en rol het op tot het de vorm heeft van een lange worst, 2 cm dik.
Snijd daaruit 14 kroketten van 4cm.
Verwarm de friteuse tot 180°C volgens de instructies van de fabrikant.
Giet 20ml ProZero in een kom en het eiwitarme paneermeel in een andere kom. Dompel elke kroket in de ProZero en bedek ze daarna met paneermeel.
Leg de kroketten met behulp van een schuimspaan in de friteuse en laat ze 5-10 minuten bakken, tot ze goudbruin zijn.
Haal de kroketten nu met de schuimspaan uit de friteuse en leg ze op een keukenpapier om ze lichtjes te laten afkoelen voor je ze serveert.
ProZero is voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht.Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.