Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Wortelcake

Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 200°/of hetelucht op 180°
  2. Meng de boter, de Violife, de suiker en de kaneel in een kom tot een smeuïg geheel.
  3. Voeg het bakpoeder, de eiwitarme bloem, de wortelen en het gekonfijt fruit toe aan het botermengsel en meng het geheel.
  4. Meng in een aparte kom de ProZero, de eivervanger en de golden syrup.
  5. Voeg de twee mengsels samen en roer goed tot één homogeen beslag, giet het dan uit in een bakvorm. Laat 30 minuten bakken tot de cake goudbruin geworden is.
  6. Maak ondertussen de frosting: voeg alle ingrediënten samen en klop traag op met een handmixer tot een luchtig maar vast geheel.
  7. Haal de cake uit de oven en laat afkoelen, haal hem daarna uit de vorm.
  8. Als de cake volledig afgekoeld is, kan je hem versieren met de frosting.
ProZero is een voedingsmiddel voor speciaal medisch gebruik en mag alleen geconsumeerd worden onder medisch toezicht.  Ga steeds na bij de dietist(e )of arts of dit recept geschikt is voor jou.