Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Kerstgarnituur

  • Recept maakt: Recept voor: 2 porties
  • KOOKTIJD: Bereidingstijd: 1u
Bereiding: Voor de geroosterde zoete aardappel
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Doe de stukjes zoete aardappel, olijfolie en kruidenmengeling in een kom en meng goed totdat de stukjes zoete aardappel volledig bedekt zijn.
  3. Plaats op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 45 minuten of totdat de stukjes zoete aardappel gekarameliseerd zijn.
Voor de geroosterde pastinaak
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Doe de stukjes pastinaak, olijfolie, siroop en tijm in een kom en meng goed totdat de stukjes pastinaak volledig bedekt zijn.
  3. Plaats op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 45 minuten of totdat de stukjes pastinaak gekarameliseerd zijn.
 Voor de groenten
  1. Kook de wortelen gedurende 10 minuten in een steelpan.
  2. Voeg de kool toe en laat nog 5 minuten verder koken. 
Voor de jus
  1. Doe de granules in een sauskan.
  2. Voeg het water toe en roer tot het mengsel is ingedikt.
   Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg steeds het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.