Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Kaas en ui broodstengels

  • Recept maakt: Recept voor: 8 broodstengels
  • KOOKTIJD: Voorbereidingstijd: 40 minuten / Bereidingstijd: 10 minuten
Bereiding:
  1. Meng het warm water, de gist, de psyllium husk, de konfolookpuree en de olijfolie in een kom. Laat het mengsel 5 minuten rusten zodat het kan indikken.
  2. Doe het eiwitarm meel, de rode ui en kaas in een andere kom.
  3. Voeg het psyllium huskmengsel hieraan toe en kneed goed met de handen totdat je een stevig deeg krijgt.
  4. Bedek de kom met een laagje folie en laat +/- 30 minuten rusten.
  5. Verwarm de oven voor op 180°C.
  6. Verdeel het deeg in 8 ballen en rol uit tot stokjes van +/- 20 cm.
  7. Plaats op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer in met wat olijfolie.
  8. Bak in de oven gedurende 10 minuten.
  Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg steeds het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.