Meng het water, 1 el olijfolie, de gist, de psyllium husk, de suiker, de mango chutney, de koriander, de look en de tomatenpuree in een kom. Laat het mengsel minstens 5 minuten rusten zodat het mengsel kan indikken.
Doe het eiwitarm meel in een aparte kom en maak een klein kuiltje in het midden.
Giet het psyllium husk mengsel in het kuiltje. Kneed goed totdat je een stevig deeg krijgt.
Kneed het deeg gedurende 3 tot 5 minuten in de kom.
Laat in een warme ruimte verder rijzen gedurende 10 minuten en verwarm de oven voor op 200°C.
Verdeel het deeg in 4 gelijke delen en vorm met de hand broodjes (ongeveer 15 cm diameter).
Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met de resterende olie.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten en serveer.
1 naanbroodje bevat 283 kcal – 0,95 g eiwitten – 35 mg PheDit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.
Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.