Bereid de eiwitarme rijst zoals aangegeven op de verpakking.
Laat de rijst afkoelen gedurende 15 à 20 minuten.
Bereid in een aparte kom de sushimarinade door de witte wijnazijn met de mirin en basterdsuiker te mengen.
Voeg de marinade toe aan de afgekoelde rijst en meng goed.
Leg een nori-vel op een houten sushimatje.
Bedek het nori-vel gelijkmatig met 55 g gekookte rijst.
Leg jouw gekozen vulling aan de langste kant.
Rol strak op en snijd in 6 stukken. (6 sushi-stukjes zijn 1 portie)
Herhaal stap 7 en 8 met een andere vulling naar keuze.
1 portie bevat 242 kcal – 1,1 g eiwitten – 46 mg PheDit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.
Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.