Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Eiwitarme spring rolls met pikante mangodip

  • Recept maakt: Recept voor: 2 porties (4 spring rolls)
  • KOOKTIJD: Voorbereidingstijd: 30 minuten / Bereidingstijd: 10 - 15 minuten
Bereiding:
  1. Meng de ProZero, het maïszetmeel en de boter in een steelpan. Plaats de pan op een zacht vuurtje en roer goed tot het mengsel begint te sudderen en indikt.
  2. Giet het mengsel in een kom en mix gedurende 30 à 40 seconden met behulp van een handmixer. Dek de kom af en plaats in de koelkast gedurende minstens 1 uur.
  3. Klop het afgekoelde mengsel op met een handmixer tot een luchtige crème.
  4. Schep de mangostukjes, ProZero-crème, chilipeper in een keukenrobot. Voeg het limoensap toe en mix tot een smeuïge dip.
  5. Snijd de wortel, de komkommer en het bosuitje in lange, fijne reepjes.
  6. Pel de avocado en snijd het vruchtvlees in plakjes.
  7. Dompel elk rijstvel gedurende enkele seconden in een kom warm water om ze zacht te maken.
  8. Leg wat sla, komkommer, wortel, bosui en een plakje avocado in het midden van een rijstvel.
  9. Besprenkel met een theelepel mangodip en wat fijngehakte koriander.
  10. Vouw de spring rolls voorzichtig toe.
  11. Serveer de spring rolls met de overige mangodip.
  1 portie (2 spring rolls) bevat: 349 kcal - 2,85 g eiwitten - 132 mg Phe    ProZero is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e).  Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.