Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Eiwitarme Mexicaanse wraps

  • Recept maakt: Recept voor: 3 porties van 2 wraps
  • KOOKTIJD: Voorbereidingstijd: 30 minuten / Bereidingstijd: 2 minuten
Bereiding:
  1. Meng het warm water en de psyllium husk in een kom en laat het mengsel gedurende 10 minuten opzwellen.
  2. Meng in een tweede kom het eiwitarm meel met het bakpoeder.
  3. Voeg het psyllium husk mengsel hieraan toe en kneed met je handen gedurende 3 à 5 minuten.
  4. Laat het deeg gedurende 5 minuten rusten.
  5. Verdeel het deeg in 6 bolletjes en bestuif met eiwitarm meel om kleven tegen te gaan.
  6. Rol elk bolletje uit tussen een vel bakpapier tot een diameter van +/- 14 cm.
  7. Bak in een hete koekenpan gedurende 30 à 60 seconden aan elke kant.
1 portie (2 wraps) bevat: 266 kcal - 0,2 g eiwitten - 3,4 mg Phe   Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.