Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Courgetti spaghetti bolognaise op PKU wijze

  • Recept maakt: Recept voor: 2 porties
  • KOOKTIJD: Bereidingstijd: 50 minuten
 Bereiding: Bolognaisesaus:
  1. Verhit de olijfolie in een kookpan. Voeg de fijngesnipperde ui, de champignons, de courgette, de wortels en de tomatenblokjes toe. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Voeg de look, oregano en basilicum toe en laat 5 minuten aanstoven.
  3. Voeg de groentebouillon toe en laat ongeveer 10 minuten garen.
  4. Voeg de tomatenpuree en tomatenblokjes uit blik toe. Laat gedurende 25 minuten sudderen.
  Courgetti spaghetti:
  1. Snijd lange pasta-achtige linten van de courgette met behulp van een spiraalsnijder.
  2. Verhit de olijfolie in een bakpan. Bak daarin de courgetteslingers kort aan.
  3. Voeg het water toe en laat gedurende 3 à 4 minuten garen.
  4. Meng de boter door de courgetteslingers en breng op smaak met zout en peper.
  5. Serveer de courgetti spaghetti met bolognaisesaus.
  1 portie bevat: 328 kcal - 5,85 g eiwitten -   198 mg Phe   Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.