Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Panini met kaas en pesto

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 4 panini’s
  • COOK TIME: Bereidingstijd: 30 minuten
Bereiding:
  1. Meng het eiwitarm meel en het bakpoeder in een kom.
  2. Meng in een tweede kom het warm water, het psyllium husk poeder, de tomatenpuree en de olijfolie en laat het mengsel gedurende 5 minuten opzwellen.
  3. Voeg het meelmengsel hieraan toe en kneed met je handen gedurende 3 à 5 minuten tot een stevig deeg.
  4. Verdeel het deeg in 4 bolletjes en rol elk bolletje uit tot een diameter van +/- 20 cm. (Bestuif met eiwitarm meel om kleven tegen te gaan.)
  5. Bak in een hete koekenpan gedurende 30 à 60 seconden aan elke kant.
  6. Verwarm een paninimaker volgens de instructies.
  7. Leg 40 g eiwitarme kaas en 1 eetlepel pesto op een wrap en vouw toe.
  8. Bak de gevulde wraps één voor één in de paninimaker gedurende 2 minuten.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg steeds het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.