Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Gnocchi van zoete aardappel in tomatensaus

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 3 porties
  • COOK TIME: Voorbereidingstijd: 40 minuten / Bereidingstijd: 20 minuten
  1. Kook de zoete aardappelen gedurende 15 minuten of tot ze gaar zijn.
  2. Giet het water af en plet de aardappelen tot een zachte puree.
  3. Voeg het eiwitarm meel en de ei vervanger toe en kneed tot een deeg.
  4. Rol het deeg op een proper, bepoederd oppervlak tot de vorm van een worst, 2cm dik.
  5. Snijd het deeg in stukken van 3cm en rol elk stukje zachtjes in eiwitarm meel.
  6. Leg de deegballetjes, met behulp van een schuimspaan, in een pan kokend water op een middelhoog vuur en laat ze 5 minuten koken. Schep ze uit het water en laat uitlekken op een stuk keukenpapier.
  7. Verwarm de olie in een pan en laat de ui, de look, de basilicum en de tomaten op een middelhoog vuur garen gedurende 5 minuten of tot de groenten zacht zijn.
  8. Voeg de gnocci bij de saus en serveer.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.